Nakon učešća na „Međunarodnom otvorenom prvenstvu“ - XIII. sportskim igrama paraplegičara i oboljelih od dječije paralize koje su održane u Sarajevu od 27. do 29. maja, rukovodstvo Udruženja paraplegičara i oboljelih dječije paralize (UPODP) upriličili su sastanak sa Načelnicom općine Jasminkom Begić na kojem je predsjednik Udruženja Edib Skulić prezentovao aktivnosti priprema, odlaska i učešća takmičara na XIII. sportskim igrama paraplegičara Federacije Bosne i Hercegovine.

                                                   

Uz kafu i ugodnu atmosferu razgovaralo se o postignutim rezultatima na sportskim igrama,  realizovanim projektnim aktivnostima, projektima koji su u fazi razmatranja za odobrenje, kao i o preostalim planiranim aktivnistima Udruženja za ovu godinu.

 

Predsjednik Udruženja Edib Skulić zahvalio se u svoje ime kao i u ime svih takmičara Načelnici općine Jasminki Begić na izdvojenom vremenu i na finansijskoj pomoći bez koje ne bi bili u mogućnosti učestvovati na ovim sportskim igrama.

 

Načelnica općine Begić je čestitala takmičarima na osvojenim medaljama uz obećanje da će i dalje podržavati rad Udruženja, zaželjela je  svim članovima puno zdravlja i uspjeha kako u poslovnom tako i u privatnom životu.